Predstavitev vozil – Peugeot Avtopartner servis Slovenija

Peugeot 107 je bil narejen za v mesto. Prilagodljivejše, Hitar in Streetwise, da lahko mestna vožnja postane kot vetrič! Dizajn, udobje, slog, glasba in zabava je vse zaokroženo v tak majhen paket, ki vas ne pusti ravnodušnega. Dobrodošli k najbolj dovršenemu mestnemu avtomobilu.

Nihče se ne bo mogel upreti zapeljevanju Peugeota 207 ter njegovi kombinaciji estetskega videzain visoke tehnologije. Gre za naslednika Peugeota 206, ki pa slednjega ne namerava nadomestiti temveč zgolj utira pot novi generaciji avtomobilov. Oblikovan je bil kot odgovor na zahtevo po preoblikovanju potreb po mobilnosti v resnične užitke v vožnji.

Peugeot 207 CC ima močno osebnos, zagotavlja obilo užitkov v vožnji in v svetu majhnih avtomobilov predstavlja občudovanja vredno vozilo. Uteleša vse Peugeotove vrline, prav tako pa je v tržni razred kupe-kabrioletov uvedel čisto poseben dizajn.

Peugeot 207 SW je prava 207-ica s prepoznavnim stilom ter dinamičnimi karakteristikami limuzine, ki je natančno in visokokakovostno oblikovana;-in je “SW: dve črki, ki za Peugeot predstavljata prostornost, prilagodljivost in uporabnost, vse to pa se skriva v atraktivni, skladni in uravnoteženi obliki s skupno dolžino 4,15m, ki ponuja obilo prostora.

Novi Peugeot 308 je 7. novembra 2007 v Berlinu prejel priznanje “Zlati volan”. To prestižno odlikovanje že od leta 1976 vsako leto podeljuje nemški tednik Bild am Sonntag. Vsi novi nodeli, ki so v tekočem letu lansirani na nemškem trgu, so razdeljeni v štiri glavne kategorije (mali avtomobili, kompaktn, srednji in višje-srednji, SUV) in najprej predlagani v glasovanje bralcem časopisa Bild am Sonntag. Nato žirija, ki jo sestavljajo reli vozniki, avtomobilski strokovnjaki in medijske osebnosti, na podlagi testov med petimi finalisti izbere zmagovalni model, ki najbolje odgovarja kriterijem kot so stil, zasnova, udobje, vozne lastnosti, varnost, spoštovanje okolja, kakovost,…Peugeot 308, ki je na nemškem trgu na voljo od 15. septembra 2007 je zmagovalec v kategoriji kompaktnih družinskih avtomobilov. Prvi je bil v kar devetih od petnajstih kriterijev!

Peugeot 308 SW bo z udobno in gostoljubno notranjostjo ter visoko stopnjo varnosti maksimalno zadovoljil pričakovanja svojih kupcev. Uživajte v njegovi stilsko zasnovani notranjosti, pozdravite njegovo inteligentno prazporeditev sedežev in se naužijte udobja.

Peugeot 3008 je kompakten in prostoren »Crossover«, ki je postavljen na križišče med več pobstoječimi avtomobilskimi tipi: športnim terencem, enoprostorcem in kombi limuzino. Plod tega križanja je avtomobil, čigar prednost je združitev najboljših lastnosti novih izvirnih tehnologij (Sistem za blaženje nihanja vozila, sistem za povečevanje pogonske moči itn.), ki združujejo užitek v vožnji v »visokem« avtomobilu in izboljšan pogonski stik koles ob istočasnem spoštovanju okolja.

Domiselna oblika zunanjosti in občutek prostornosti, užitki pri vožnji in enostavna uporaba – nič ni bilo prezrto. Peugeot 407 je prijetno in prostorno vozilo. Zasnovo Peugeota 407 zaznamujejo tekoče linije. Močno nagnjen prednji stebriček in nameščen nad osjo prednjega kolesa in se prične v predelu pokrova motornega prostora. Od tega stebrička se krivulja strehe razteza vse do skrajnega zadnjega dela vozila. Notranjost Peugeota 407 je svetla, robustna in visoke kakovosti. Potniški prostor je organiziran na način, da lahko vsi potniki uživajo v udobni vožnji.

Peugeot 407 Coupé, ki je nastal pod taktirko oblikovalskega centra znamke Peugeot, vzbudi posebne občutke že ob prvem pogledu nanj. Prefinjen stil poudarja ravnovesje med dinamičnostjo in eleganco. Športna oblika karoserije in mačji videz vas takoj premamita v skušnjavo.

Kakovost, tekoče linije, učinkovitost: Peugeot 508 pooseblja nov pristop znamke Peugeot k razredu vozil za dolge razdalje. Po zaslugi tehnologij nove generacije, izpopolnjenega in dinamičnega videza, na videz očitne kakovosti, izvrstnega udobja v vožnji in edinstvene lene na cesti bo Peugeot 508 zadovoljil vaše potrebe in vas razveseljeval.

Pri vozilu Peugeot 5008 vam ne bo treba sklepati kompromisov. Kompaktni družinski enoprostorec z zgledno razporeditvijo sedežev se ponaša s tekočimi in usločenimi linijami ter harmonično združuje vsestransko uporabnost in stilsko zasnovo. Opremljen je z najnovejšo tehnologijo za varnost, tako da se boste lahko na cesto podali bre kakršnihkoli skrbi in se naužili pristnih užitkov v vožnji po zaslugi dinamičnih kakovosti in položaja za vožnjo, ki skrbi predvsem za voznikovo udobje.

Peugeot 4007 se kot prvo športno terensko vozilo (SUV) znamkie Peugeot podaja na nova področja avtomobilskih užitkov ter ima že utrjen položaj v razredu kompaktnih terenskih vozil.

Dolga in elegantna limuzina Peugeot 607 združuje tekoče linije in stilske spremembe v notranjosti in zunanjosti, s katerimi je dodatno utrdila svoj položaj v visokem tržnem razredu.

Dimenzije Peugeota 807 so zasnovane za udobno vožnjo osmih potnikov. To elegantno oblikovano vozilo ima izjemno dinamičen stil. Osrednja značilnost svetle in prostorne notranjosti vozila 807 je moderna in inovativna instrumentna plošča- V izbočenem zgornjem delu armaturne plošče so razporejeni vsi instrumenti vozila.

Peugeot Bipper je robustno zasnovan ter hkrati živahen in enostaven za uporabo. S skupno dolžino 3,864m ima najraje to, za kar je zasnovan – agilno vožnjo po mestu. Kompaktna obilka omogoča enostavno uporabo Peugeot Bipperja v prometnih zastojih in zahtevnejših situacijah za parkiranje.

Izvirno zasnovan novi Peugeot Partner je povsem prilagojen zahtevam kupcev z vidika kakovosti, trpežnosti, učinkovitosti ter profesionalnosti. Gre za pravo delovno orodje, ki je hkrati vsestransko in privlačno.

Peugeot Partner Tepee je najnovejši član Peugeotove družine Tepee, ki se uvršča med kompaktni voziliPeugeot Bipper in Peugeot Expert. Novi Partner Tepee je kompaktno večnamensko vozilo, ki ponuja udobno vožnjo, raznovrstno razporeditev zadnjih treh ločenih sedežev in nov multifunkcijski strop Zenith. V tako prepoznavnem avtomobilu bodo kupci našli pravi odgovor na njihova pričakovanja glede prostornine in uporabnosti.

Novi Peugeot Expert Tepee nudi inovativen način potovanja. Namenjen je družinam, ki potrebujejo prostor za potovanja ali prevoz opreme za prosti čas, ter profesionalcem, ki iščejo udobno vozilo za prevoz potnikov.

Prenovljen kombi Peugeot Expert, ki ga je navdahnil njegov predhodnik, je prevzel nalogo “prevažanja oseb”. S svojim modernim in žlahtnim videzom, ki nakazuje na robustnost in dinamičnost vozila, nudi tudi vozniku obilo užitkov v vožnji.

Novi Peugeot Boxer je moral razširiti svojo paleto, če se je želel kosati s svojim predhodnikom. S tremi različnimi medosnimi razdaljami (3 m, 3,45 m in 4,04 m) je novi Peugeot Boxer na voljo kot nezastekleno dostavno vozilo s štirimi dolžinami in tremi višinami.