Peugeot 207 – Peugeot Avtopartner servis Slovenija

Peugeot 207

Novi Peugeot 207 je tu ! Povezuje estetiko, temperament in tehnologijo. Njegova moč zapeljevanja ne pusti nikogar brezbrižnega. Nov sprednji del, nove zadnje luči z LED diodami* in moderen notranji stil še povečajo njegovo privlačnost. Prav tako ga zaznamuje nova oprema, ki poveča udobje in varnost potnikov, ter prizadevanja na področju ohranjanja okolja in manjše porabe goriva. *Na voljo pri 207 limuzini in 207 CC.

Oblika

Nihče se ne bo mogel upreti zapeljevanju Peugeota 207 ter njegovi kombinaciji estetskega videza in visoke tehnologije. Gre za naslednika Peugeota 206, ki pa slednjega ne namerava nadomestiti temveč zgolj utira pot novi generaciji avtomobilov. Oblikovan je bil kot odgovor na zahtevo po preoblikovanju potreb po mobilnosti v resnične užitke v vožnji. Obe različici prednjega dela, “Classic” in “Sport”, vključujeta žarometa velikih dimenzij, “trikotno oblikovan” profil z velikim vetrobranskim steklom in zaobljenimi blatniki. Vse to dopolnjuje mogočen zadnji del Peugeota 207, ki predstavlja eno od najpomembnejših značilnosti znamke Peugeot – estetsko obliko.

Udobje

Peugeot 207 omogoča potnikom nadvse udobno vožnjo, saj ima radodarne zunanje mere, podaljšano medosno razdaljo, nizko arhitekturno zasnovo, veliko vetrobransko steklo in skrbno načrtovano razporeditev notranjosti. Sedeži Peugeota 207 so udobni, omogočajo učinkovito podporo telesu in priročno nastavitev. So vse, kar ste si sploh kdaj želeli za udobna popotovanja. Prevladujoči značilnosti zasnove Peugeota 207 predstavljata kakovostno predvajanje zvoka in nizka količina tresljajev, ki se lahko kosata z vozili visokega tržnega razreda. Znašli se boste v pomirjujočem in pozitivno naravnanem okolju, v katerem se boste lahko sprostili in učinkovito osredotočili na vožnjo.

Zmogljivosti

Lega na cesti in užitki v vožnji, so bili kot ključne vrednote znamke Peugeot pomembni dejavniki pri razvoju Peugeota 207. Nastalo je dinamično vozilo, ki na področju varnosti ne sklepa nobenih kompromisov in je v svojem tržem razredu za zgled drugim. Prednja in zadnja prema ter električni servovolan vozila Peugeot 207 zagotavljajo optimalno ravnovesje med udobjem in lego na cesti. To dokazuje tudi odlična stopnja varnosti. V bencinski paleti je na voljo pet motorjev: 1.4 l (75 KM), 1.4 l Vti (95 KM), 1.6l Vti (120 KM z ročnim ali samodejnim menjalnikom), 1.6 l THP (150 KM) in 1.6 l THP (175 KM).